WONEN IN LINDENKRUIS

Lindenkruis combineert de charme van de Maastrichtse binnenstad met de luxe en het comfort van een nieuwe duurzame leefomgeving. De combinatie van appartementen, herenhuizen, patio’s en stadswoningen aan hoven en pleintjes maakt Lindenkruis tot een plek waar mensen thuiskomen. Met Lindenkruis hebben RO groep en Hurks een plan ontwikkeld dat naadloos past in de Maastrichtse traditie van stadsvernieuwing: stijlvol, ingetogen en duurzaam. En met een scherp oog voor kwaliteit van architectuur en omgeving.

La Grande Finale

Met zes stadsvilla’s en zes luxe appartementen vormt fase IV het sluitstuk van Lindenkruis. De stadsvilla’s bevinden zich op de hoek van de Capucijnenstraat en de Apostelenpavé en wijken qua uitstraling, indeling, afwerkingsniveau en architectuur sterk af van de overige woningbouw in Lindenkruis. De riante verdiepingshoogte
van de woonkamer en grote raampartijen zorgen ervoor dat zeeën van licht de woningen binnenstromen.

De woningen onderscheiden zich van hun omgeving door het strakke ontwerp. Ze worden uitgevoerd in een bijzonder stootvoegloos metselwerkverband met een steen van verlengd waalformaat, ranke aluminium kozijnen en een aansprekende gevelbekleding van geperforeerd aluminium. De stadsvilla’s beschikken over alle hedendaags wooncomfort, hebben energielabel A, zijn aangesloten op de stadsverwarming en zijn gasloos.

Parkeergarage

Onder het Lindenkruishof bevindt zich de royale parkeergarage van Lindenkruis waarin tevens voorzieningen zijn getroffen voor e-rijden. De garage is voor auto's bereikbaar via de Maagdendries. Fietsers en voetgangers kunnen gebruikmaken van de trap midden in het Lindenkruishof. Op de twee koppen van het plein is de parkeergarage bereikbaar via zowel trap als lift. Elke woning in Lindenkruis is voorzien van een eigen parkeerplaats. Als bewoner van fase IV wordt u bovendien optioneel een tweede parkeerplaats aangeboden.

Verberg

Verberg

Apostelenpavé 59 t/m 65

Deze stadsvilla is gelegen aan de Apostelenpavé en beschikt over een riante begane grond van maar liefst 17,40m diep en 7,70m breed. Het totaal gebruiksoppervlak van deze woning bedraagt circa 180 m² op een royale stadskavel van 206 m². De combinatie van dit woonoppervlak, een ommuurde patiotuin en een luxe-, eigentijdse afwerking maakt deze woningen uniek in de Maastrichtse binnenstad.

Via de royale hal betreedt u de open keuken die leidt naar de riante woonkamer met een plafondhoogte van maar liefst 3,30 m. De woonkamer is over de volle breedte voorzien van een aluminium schuifpui, waardoor u meteen in contact staat met de tuin. De buitenberging van deze woning bevind zich direct naast de ommuurde patiotuin en is vanuit de tuin bereikbaar. Op de verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer. U bereikt de verdieping via een bijzondere vaste trap van Accoya hout en optioneel met een lift die het levensloopbestendige karakter van de woningen onderstreept.

Deze bijzondere woningen zijn allen verkocht.

Bekijk alle informatie, impressies en plattegronden van deze woning in de brochure van Lindenkruis fase IV.

Verberg Apostelenpavé 59 t/m 65

Apostelenpavé 57

Stadsvilla’s type B is gelegen aan de Apostelenpavé en beschikt over een riante begane grond van maar liefst 17,40m diep en 7,70m breed. Het totaal gebruiksoppervlak van deze woningen bedraagt door de extra woonlaag circa 232 m² op een royale stadskavel van 203 m². De combinatie van dit woonoppervlak, een ommuurde patiotuin en een luxe-, eigentijdse afwerking maakt deze woningen uniek in de Maastrichtse binnenstad.

Via de royale hal betreedt u de open keuken die leidt naar de riante woonkamer met een plafondhoogte van maar liefst 3,30 m. De woonkamer is over de volle breedte voorzien van een aluminium schuifpui, waardoor u meteen in contact staat met de tuin. Binnen de ommuurde patiotuin bevindt zich een houten buitenberging. Op de verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping van deze woning is vrij in te delen. U bereikt de beide verdiepingen via een bijzondere vaste trap van Accoya hout en optioneel met een lift die het levensloopbestendige karakter van de woningen onderstreept.

Deze bijzondere woning is inmiddels verkocht.

Verberg Apostelenpavé 57

Apostelenpavé 55

Stadsvilla type C is gelegen op de hoek van de Apostelenpavé en Misericordestraat. Deze half vrijstaandewoning beschikt over een riante begane grond van 12,70m diep en een breedte die uitloopt van 6,00m aan de straatzijde naar liefst 9,50m aan de tuinzijde . Het totaal gebruiksoppervlak van deze woningen bedraagt door de extra woonlaag circa 217m² op een royale stadskavel van 180m². De combinatie van dit woonoppervlak, een ommuurde patiotuin en een luxe-, eigentijdse afwerking maakt deze woningen uniek in de Maastrichtse binnenstad.

Via de royale hal betreedt u de open keuken die leidt naar de riante woonkamer met een plafondhoogte van maar liefst 3,00 m. De woonkamer is over de volle breedte voorzien van een aluminium schuifpui, waardoor u direct in contact staat met de tuin. Binnen de ommuurde patiotuin bevindt zich een houten buitenberging. Op de verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping van deze woning is vrij in te delen. U bereikt de beide verdiepingen via een bijzondere vaste trap van Accoya hout en optioneel met een lift die het levensloopbestendige karakter van de woningen onderstreept.

Deze bijzondere woning is inmiddels verkocht.

Verberg Apostelenpavé 55

Komt u binnen

Verberg Komt u binnen

Plankaart

Klik hier om de woningen te bekijken..

 

Voor informatie omtrent de beschikbaarheid van woningen en lopende opties, neem contact op met één van onze makelaars.

 

Verberg Plankaart
To Top Button